Constantin BOSCODEALA
pub

Domnul Iohannis i-a jignit pe toți profesorii, inclusiv pe cei buzoieni, când a spus că au avut GHINION că nu și-au putut cumpăra 6 case din meditații.  Este o aroganță incalificabilă din partea domnului Iohannis față de toți profesorii din România. Solicităm domnului Iohannis și susținătorilor săi din PDL și PNL să își ceară scuze față de toți profesorii din Buzău. În județul nostru nu există niciun profesor care aibă 6 case luate din meditații. Deci toți profesorii buzoieni au fost jigniți de afirmația domnului Iohannis. Mai mult, în afară de domnul Iohannis,  în România nu mai există niciun alt profesor care să-și fi cumpărat 6 case din banii de meditații.

Iohannis este la fel de cinic ca și Traian Băsescu. Când vorbesc despre casele cumpărate în condiții suspecte, amândoi ne râd în față și ne spun „Ghinion”. La fel a făcut Traian Băsescu atunci când a fost întrebat de Casa din Mihăileanu pe care și-a dat-o singur când era primar: „Ghinion, eu sunt președinte și am imunitate!” Domnul Iohannis a spus că nu își amintește cât lua pe orele de meditații de pe urma cărora ar fi strâns 75.000 de mărci pentru prima din cele 6 case. Este o dovadă clară că Iohannis îi minte pe români.  Este descalificant pentru un profesor să mintă că și-a cumpărat casele din meditații, iar apoi să își bată joc de colegii săi spunând că au avut ghinion că nu au și ei 6 case.  Ce are de ascuns Iohannis despre modul în care a cumpărat cele 6 case? De ce minte Iohannis pe acest subiect? De ce nu a spus adevărul despre cum și-a cumpărat casele? Ce ilegalități ascunde?

Din acest moment domnul Iohannis este Ghiniohannis. Domnul Ghiniohannis NU poate justifica modul în care și-a cumpărat cele 6 case. Ghinionul domnului Iohannis este că și-a luat casele din alți bani decât cei din meditații.

 

pub


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.