Dumitru ENE si Doru MUZGOCI

Neînțelegerile de la Nehoiu dintre primarul social-democrat Florentin Lungu și consilierul județean Doru Muzgoci au dus la retragerea sprijinului politic a fostului democrat-liberal. Organizația PSD Nehoiu l-a exclus pe Doru Muzgoci fără drept de apel cu 20 de voturi „pentru” și doar unul „împotrivă”, reproșându-i-se, printre altele, că ar avea legături cu Partidul Mișcarea Populară. O decizie definitivă urmează să ia Organizația Județeană a PSD Buzău, însă consilierul județean nu și-a manifestat intenția a a ataca decizia colegilor de partid de la Nehoiu.
Doru Muzgoci, cunoscut om de afaceri în Nehoiu, a devenit membru al PSD Nehoiu înaintea alegerilor locale din vara anului 2012. Înainte de a intra în PSD, el a condus mai multă vreme organizația PDL Nehoiu.
Ca urmare a excluderii din PSD, Doru Muzgoci va pierde funcția de consilier județean și, astfel, în deliberativul județean va intra liberalul Dumitru Ene.
Dumitru Ene este inspector general al ISJ Buzău și nu ar fi la primul mandat de consilier județean, el activând în miniparlamentul județean și între anii 2004-2008.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Pai nicio pierdere. Tinanad cont de relatiile excelente din ultima vreme ale dlui Dumitru cu „oamenii cumsecade” de la pesede (mai ales cu nr 2 de la iseje), poate vor fi treziti si penelistii adormiti a lui Crin de cosmarul asta de la varful educatiei judetene. Oare o fi intamplatoare excluderea? M?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.