Romeo LUNGU si Gabriel BALTA

Scandalul iscat între prefectul Gabriel Baltă și subprefectul Vasile Alecu a ajuns și la urechile superiorilor de la București și nu este exclusă o schimbare la nivelul Prefecturii Buzău. Postul de prefect al județului Buzău revine, conform algoritmului politic al USL, Partidului Social Democrat. Prin urmare, în eventualitatea unei schimbări a lui Gabriel Baltă de la conducerea Prefecturii Buzău, locul său ar urma să fie luat de o persoană responsabilizată de PSD. Un zvon ajuns la redacție îl dă ca posibil viitor prefect pe directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Romeo Lungu.
Romeo Lungu a preluat conducerea DJST Buzău în luna octombrie 2012 după ce a absolvit examenul de funcționar public. El este fost arbitru de fotbal și a mai lucrat în Prefectură pe un post de consilier la Cancelaria Prefectului, pe vremea când instituția era condusă de Ion Vasile.
Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. Natiune, daca Lungu ajunge prefect jur ca nu mai merg la vot in viata mea! Ba nu, merg cu toata familia si cu vecinii si dau vot alb, sa va saturati USListilor, ca am avut incredere in voi, am votat nu pe voi, ci contra Basescu si voi va bateti joc! Blocati alocatiile, inghetati salariile si dati buget dublu la SIE, SRI, STS, fata de Santate, in timp ce totul s-a scumpit. V-ati pus in functii cei mai incapabili directori de la Revolutie incoace, la Buzau, v-ati aranjat amantele si ati promovat toti penalii. Avem cei mai de ras parlamentari de 23 de ani incoace, ce mai vrei, sa luati pielea de pe noi?
    Bai Oghi, sint prostii vostri nu ai nostri! Luati-va prostii si proastele si lipiti cu ei afise in campanie, nu-i puneti sa ne reprezinte ca veti da cu subsemnatul pe la DNA si DIICOT. Voua chiar nu va e rusine, n-aveti compasiune pentru poporul asta care v-a dat votul? Cersetori de voturi din usa in usa ce sinteti!

  2. Lungu a lucrat la Comp.de Apa ,daca se poate spune asa,este un INCOMPETENT ORDINAR ,ESTE PROSTIA INTRUCHIPATA,de astfel de oameni se inconjoara PENALUL BOSCODEALA. Majoritatea oamenilor care mai sunt oameni in PSDau inceput sa-l paraseasaca(CIOLACU,BARLA,MIHALASCU) pentru ca a luat-o RAZNA ,se crede cel mai tare.Dar asta nu va dura mult.
    Acest presupus PREFECT LUNGU mai are la Compania de Apa un frate cere este mai O HAHALERA ORDINARA mai mare ca el. A furat prin Spania ,dupa cum chiar el a spus cu mandrie,si fost angajat ca sa nu faca nimic
    ASA NE TREBUIE ,AU FOST VOTATI CU 75% ACUM TRAGEM PONOASELE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.