Carnati Plescoi-2

Polițiștii buzoieni au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă în cazul buzoianului care sâmbătă  a murit înecat cu cârnați în timp ce participa la un concurs de înfulecat produse tradiționale din zona Pleșcoi. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, urmând a-i reaudia pe organizatorii Festivalului Cârnaților de Pleșcoi, eveniment în timpul căruia un bărbat a murit asfixiat cu cârnați, dar și pe martorii tragediei.

Între timp, medicii legiști care au efectuat necropsia în cazul buzoianului de 60 de ani mort în timpul Festivalului Cârnaților de Pleșcoi au stabilit  că bărbatul a decedat în urma asfixiei cu  un bol alimentar. Specialiștii au stabilit că bărbatul şi-a obturat căile respiratorii cu mâncare. Omul ar fi avut șanse să supraviețuiască dacă ar fi primit ajutor medical specializat însă la fața locului nu se afla un astfel de echipaj, astfel că intervenția unui martor la eveniment nu a dat rezultate iar bărbatul a decedat.

Reamintim, sâmbătă, un bărbat de 60 de ani din comuna  Berca a murit după ce a participat la un concurs de mâncat cârnaţi, într-un timp cât mai scurt. Omul și-a băgat în gură cât nu a putut duce iar în scurt timp a început să se sufoce, sub privirile îngrozite ale sute de martori între care și rude ale bărbatului.

Echipajul de pe Salvare sosit ulterior la locul incidentului a încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 40 de minute, însă în cele din urmă au declarat decesul.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.