Handbal Municipal Buzău  participă în aceste zile la turneul de baraj găzduit de Sala Sporturilor din Pitești  în perioada 28-31 mai. În ciuda problemelor financiare pe care le are după ce Primăria nu a mai putut finanța niciuna dintre ramurile sportive din cauza arieratelor, HM Buzău a făcut deplasare la Pitești grație sponsorilor și a reușit să câștige primul meci de baraj susținut împotriva CSM Slatina cu scorul de 28-24(14-11).

Duminică fetele antrenate de Romeo Ilie nu au mai avut șansa de partea lor și au pierdut în fața formației CS Măgura Cisnădie cu scorul de 32-25(13-15).

accidentare PitestiȘi cum nu ar fi fost de ajuns meciul de duminică a adus și două accidentări grave care i-au ținut cu sufletul la gură pe  membrii echipei. Prima accidentare gravă a fost cea a portăriței Denisa Matei. La un gol, o adversară a căzut peste pieptul sportivei care a leșinat practic de durere iar medicii au fost nevoiți să intervină cu aparatura de pe ambulanță pentru a o stabiliza.  Intervenția medicilor a durat câteva zeci de minute, timp în care meciul a fost oprit iar după ce Denisa Matei a fost transportată la ambulanță a avut loc o nouă accidentare, a interului Larisa Baciu, care s-a lovit cu capul de suprafața de joc. Meciul a fost din nou întrerupt pentru îngrijiri medicale și pentru că cele două sportive trebuiau transportate la spital iar ambulanța prezentă la Sala Sporturilor din Pitești trebuia să asigure asistența medicală până la finalul meiului a fost nevoie de intervenția unor ambulanțe SMURD cu care cele două sportive  de la Buzău să fie transportate la spital.

Atât Denisa Matei cât și Larisa Baciu au fost duse la Spitalul Județean de Urgență Pitești pentru investigații medicale iar medicii au dat asigurări că cele două sportive vor fi apte de joc la ultimul meci de baraj pe care HM Buzău îl va disputa marți.

2 COMENTARII

  1. Caderi de genul asta sunt rarisime in handbal, daca nu cumva exista si intentie. Eu va doresc sa va intalniti cu cele de la Cisnadie in LN si sa le trageti o batuta cu strigaturi, da s-o tina minte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.