Parcare Tribunal-5
Comisia de evaluare constituită la nivelul Judecătoriei Buzău pentru desemnare imobilului în care va funcționa din toamnă instituția trebuie să decidă, marți dimineața, căștigătorul licitației la care s-au înscris inițial patru ofertanți. Două dintre oferte au fost descalificate la sfârșitul săptămânii trecute iar ofertele celor două imobile rămase în cursă au fost deschise luni. Este vorba despre oferta societății Eurosting AAW Industry SRL și de cea a lui Leontin Bucur cu spațiile oferite în partea de office a centrului comercial Galleria și respectiv spațiul situat în Piața Gorbaciov vizavi de clădirea Bazarului. Comisia de evaluare formată din președintele Judecătoriei Buzău, Adriana Nicolae, Leontin Drăgulescu, Alina Popescu, Constantin Ștefan și Carmen Pandelescu a procedat la deschiderea plicurilor iar oferta societății Eurosting AAW Industry SRL este de departe mai avantajoasă atât din punctul de vedere al prețului cât și a locurilor de parcare și a spațiului de acces. Astfel, în timp ce Leontin Bucur a solicitat, pentru clădirea situată în vecinătatea Bazarului care nu are la dispoziție decât câteva locuri de parcare concesionate de la Primăria municipiului Buzău special pentru ase putea înscrie în cursa pentru câștigarea licitației, suma de 9,45 de euro pe metru pătrat lunar, Eurosting a solicitat pentru spațiul din zona de birouri a centrului comercial Galleria o chirie de 7,45 de euro pe metru pătrat lunar ceea ce înseamnă că pe întreaga perioadă contractuală Judecătoria ar putea pierde 10 miliarde de lei vechi în situația în care în urma evaluării ar alege clădirea din vecinătatea Bazarului.
În plus societatea care deține centru comercial Galleria a precizat că este dispusă să suporte cheltuielile cu curățenia grupurilor sanitare care vor fi folosite de justițiabili și a fost de acord să modifice planul parterului pentru se putea asigura transportul dosarelor de la arhivă la birourile personalului judecătoresc și auxiliar.
Dacă în urma evaluării celor două oferte comisia va declara câștigătore oferta centrului comercial Galleria care este de altfel și mai avantajoasă ca preț atunci Judecătoria Buzău ar putea deveni una din cele mai moderne instituții de profil din țară.
Administratorii centrului comercial au precizat că Judecătoria va funcționa într-o parte distinctă a spațiului comercial cu o intrare separată de cea folosită în prezent pentru accesul în mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.