UPDATE: Traficul pe DN10 în zona producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit carbonizate a fost reluat după aproape trei ore. Conform anchetatorilor, vinovat de producerea accidentului se face tânărul din Cândești aflat la volanul unui autoturism Audi cu volan pe partea dreaptă, care a pătruns pe contrasens și a lovit violent autoturismul Cielo în care se aflau doi soți de 62 de ani din Brăești, care se întorceau acasă de la Buzău. În urma impactului, autoturismul Cielo în care se aflau învățătorii Ioana și Gheorghe Ilie  a ars complet, fără ca cineva să îi mai poată scoate pe cei doi dintre fiarele contorsionate. Trupurile carbonizate ale celor doi soți au fost găsite de pompieri la finalul misiunii de stingere a incendiului.

 

Două persoane au murit carbonizate după ce mașina în care se aflau, un Cielo, s-a ciocnit cu un Audi, la ieșirea din Sătuc către Buzău. Cele două autoturisme s-au lovit violent, din motive necunoscute încă, iar în urma  impactului, cei doi ocupanți din Cielo au rămas încarcerați. Mașina a luat foc într-o fracțiune de secundă, fără ca cineva să mai poată face ceva. Cei doi oameni blocați între fiarele contorsionate ale mașinii au sfârșit în chinuri groaznice, arzând de vii. La sosirea pompierilor, cei doi erau carbonizați în mașina care arsese complet.
Alte două persoane, din Audi, au fost rănite, fiind fost scoase din mașină și preluate de salvări. La fața locului, pompierii acționează pentru lichidarea flăcărilor iar  circulația pe DN 10, la Sătuc, este blocată.
La locul tragediei sunt mobilizate efective importante de pompieri, polițiști, medici de la SMURD si Ambulanță.

Vom reveni!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.