Comunitatea din Brăești este în stare de șoc după dispariția prematură și extrem de brutală a soților Ioana și Gheorghe Ilie, învățători din sat, care și-au dedicat zeci de ani din viață lucrului la catedră si educării a zeci de generați de copii ai comunei. Cei doi soți au pierit în tragicul accident produs la Sătuc, pe Dn 10, accident de care nu ei au fost vinovați, ci un șofer teribilist, de 26 de ani din Cândești, aflat la volanul unui autoturism Audi cu volan pe dreapta.

„Erau niște oameni extraordinari. Erau apreciați de toată lumea. Nu am auzit pe nimeni niciodată să spună ceva de rău de dânșii, nu au supărat pe nimeni, nu au făcut nimic rău. Este nedrept să sfârșească așa. Nu sunt în localitate și când am văzut că încep să curgă apelurile m-am gândit să s-a întâmplat ceva rău în comună. Pur și simplu nu am cuvinte. Am înțeles că domnul învățător își lăsase mașina dânsului la reparat și plecase cu o altă mașină, cu un Cielo al băiatului. Am rămas efectiv fără cuvinte”, a spus primarul comunei Brăești, Adrian Perțea.

„Off ce dureros!!!! Doi oameni minunați!!! Dna avea un zâmbet cald, o femeie calma de la care am învățat multe, am primit sfaturi, iar Dl Ilie era cel mai carismatic om pe care l am întâlnit, radia de bucurie, zi de zi de înveselea cu glumele dumnealui. Am pierdut 2 mari valori, învățământul romanesc a pierdut unii dintre cei mai buni dascăli…..”, este reacția unei tinere care i-a cunoscut pe cei doi.

Cei doi învățători, Ioana și Gheorghe Ilie, se deplasau luni după amiază cu un autoturism Cielo dinspre Buzău către Brăești când, în Sătuc, un autoturism Audi cu volan pe partea dreaptă, condus de un tânăr de 26 de ani din Cândești, a intrat pe contrasens și a izbit frontal mașina în care se aflau cei doi învățători.  În urma impactului, soții Ilie au rămas încarcerați iar mașina lor s-a aprins și a ars ca o torță până la venirea pompierilor. Nu se știe la acest moment dacă soții Ilie au murit în urma impactului ori au sfârșit carbonizați, aspect ce va fi clarificat în urma necropsiei.
Cei doi soți aveau un băiat și o fată, dar aveau alături și sute de oameni din comuna Brăești care-i iubeau și care-i apreciau iar acum îi plâng.
Dumnezeu să-i ierte!

33 COMENTARII

    • De vina e poporul român ca permite statului sa-și bata joc de oameni. Pe internet toată lumea se revolta, dar numai pe internet. În viața reală oamenii înghit mizeriile și plătesc pentru ignoranță. Nimic nu se schimbă. Cat despre șoferi ce sa mai zici, tine de educație, conștiință. Degeaba sunt legi dacă nu sunt oameni care sa le respecte.

    • Aurel Machidonu! De ce cataloghezi toți șoferii care dețin mașini cu volan pe partea dreapta ca fiind nemernici? Mulți dintre ei conduc mai bine și mai preventiv decât cei cu volan pe partea stingă… Eu zic sa îți calculezi vorbele! Dacă unul nu știe sa manevreze o mașină, nu înseamnă că toți sunt asa… Cei care produc cele mai multe accidente, sunt iubitorii de senzații tari! Asa ca fie ca e pe stinga fie ca e pe dreapta, dacă nu știi sa conduci nu ai ce cauta la volan. Nu mai căutați motiv ca a avut volan pe dreapta, pt ca el nu era în depășire din câte am înțeles, doar ca a pierdut controlul volanului… Oricum nu ii este nimănui ușor sa treacă prin asa ceva…

  1. Nu volanul pe dreapta este de vină…Idiotul care a apăsat pe pedală și dureros este că nu este singurul care omoară oameni nevinovați! Acum să plăteascâ pentru prostia din capul lui…Condoleanțe familiei și putere să meargă mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.