Șase din cele mai bune filme românești ale ultimilor ani își așteaptă spectatorii sâmbătă și duminică la Sala Mare a Consiliului Județean în cadrul „Zilelor Filmului Românesc” desfășurate la Buzău pentru al doilea an consecutiv. Sâmbătă proiecțiile vor debuta de la ora 16.00 cu drama lui Corneliu Porumboiu „Când se lasă seara peste București” urmând ca de la ora 18.00 să fie difuzat probabil cel mai așteptat film al acestei ediții, succesul lui Nae Caramfil- „Closer to the Moon” iar seara se va încheia cu proiecția comediei „Love Bulding” în regia Iuliei Rugină.
Tot sâmbătă sunt așteptați să sosească la Buzău și o parte din protagoniștii filmului „Love building” în frunte cu Dragoș Bucur care vor discuta la finalul filmului cu cinefilii buzoieni despre realizarea peliculei și vor răspunde la întrebările acestora.

Duminică, în cea de-a doua zi rezervată cinefililor, organizatorii au pregătit de la ora 16.00 comedia lui Bogdan Dreyer-„Condamnat la viață”, de la ora 16.00 pelicula „Roxanne” în regia lui Valentin Hotea iar seara se va încheia cu comedia lui Nap Roader-„Nuntă în Basarabia”.
Accesul la toate cele șase pelicule va fi gratuit în baza tichetelor care pot fi procurate de la Centrul Cultural Francofon aflat la intrarea în Sala Mare a Consiliului Județean.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.