silvia corbu
Dramă fără margini în familia unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Buzău. Soția asistentului Cristinel Corbu, Silvia, a fost răpusă de cancer la doar 41 de ani.
De profesie grefier, Silvia Corbu, a murit în noaptea de luni spre marți, doborâtă de o formă agresivă de cancer de piele. Boala care a fost provocată de o aluniță a ucis-o pe soția lui Cristinel Corbu, deși aceasta și-a dorit extrem de mult să trăiască, fiind optimistă și luptătoare pe toată perioada de la momentul diagnosticării și până cu câteva zile înainte de a-și da duhul.
A urmat numeroase tratamente, a fost supusă unui lung șir de intervenții chirurgicale, însă în cele din urmă boala nemiloasă a răpit-o pe Silvia dintre cei dragi ei.
Silvia și Cristinel Corbu au împreună un băiat de 12 ani
Dumnezeu s-o odihnească!

1 COMENTARIU

  1. […] Dramă fără margini în familia unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Buzău. Soția asistentului Cristinel Corbu, Silvia, a fost răpusă de cancer la doar 41 de ani. De profesie grefier, Silvia Corbu, a murit în noaptea de luni spre marți, doborâtă de o formă agresivă de cancer de piele. Boala care a fost provocată de o aluniță a ucis-o pe soția lui Cristinel Corbu, deși aceasta și-a dorit extrem de mult să trăiască, fiind optimistă și luptătoare pe toată perioada de la momentul diagnosticării și până cu câteva zile înainte de a-și da duhul. A Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.