tsd

O acțiune inedită a tinerilor social-democrați buzoieni a debutat, marți , pe cea mai cunoscută rețea de socializare. Acțiunea are ca scop promovarea județului cu ajutorul fotografiilor. Practic, orice buzoian este invitat să publice pe pagina TSD Buzău un selfie făcut într-o zonă pe care consideră că merită promovată și, în funcție de numărul de Like-uri obținute, se poate alege și cu un premiu. Asta pe lângă bucuria de a ajuta la promovarea turismului în județul Buzău. Iată mai jos invitația tinerilor social-democrați la concurs:

“Ești pasionat de fotografie? Te desparți cu greu de aparatul tău foto sau ești posesorul unui smartphone cu care îți place să îți faci selfie-uri? Și…ești impresionat de frumusețea județului tău? Atunci avem ceva în comun! Noi, Tinerii Social Democrați, vrem să promovăm turismul minunatului județ de la Curbura Carpaților, organizând cuncursul de fotografie „I LIKE Buzău”. Ajută-ne să facem cunoscute intregii țări ceea ce Buzăul are mai frumos și poți fi câștigătorul unuia dintre premiile pe care ți le oferim. Postează pe pagina noastră de Facebook, „TSD Buzau” un selfie cu tine, iar în background, un peisaj sau un obiectiv turistic pe care îl consideri reprezentativ pentru județul nostru, invită-ți prietenii să dea „LIKE” și poți fi unul dintre câștigători. Startul concursului a fost dat chiar astazi, asteptam poza ta pana pe 24 noiembrie 2015 cand o sa aflam cine este castigatorul.

Hai să facem Buzăul cunoscut! Tu câte like-uri crezi că merită județul tău? “

2 COMENTARII

  1. […] O acțiune inedită a tinerilor social-democrați buzoieni a debutat, marți , pe cea mai cunoscută rețea de socializare. Acțiunea are ca scop promovarea județului cu ajutorul fotografiilor. Practic, orice buzoian este invitat să publice pe pagina TSD Buzău un selfie făcut într-o zonă pe care consideră că merită promovată și, în funcție de numărul de Like-uri obținute, se poate alege și cu un premiu. Asta pe lângă bucuria de a ajuta la promovarea turismului în județul Buzău. Iată mai jos invitația tinerilor social-democrați la concurs: “Ești pasionat de fotografie? Te desparți cu greu de aparatul tău foto sau ești …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.