Dacă în urmă cu două săptămîni ironiza activitatea UNPR la Buzău, întrebîndu-i pe ziarişti unde există sediul organizaţiei şi dacă nu cumva este în biroul lui Victor Mocanu, preşedintele Consiliului Judeţean, liderul PDL Buzău, Cezar Preda, a schimbat abordarea. Democrat-liberalul a anunţat, la ultima sa apariţie, că îşi doreşte ca UNPR să îşi facă simţită prezenţa în spaţiul politic local şi să devină o forţă.

Deputatul PDL a declarat, însă, că nu a avut, pînă acum, nici o discuţie cu reprezentanţii locali ai UNPR. „Nu am discutat şi cred că este momentul ca în perioada următoare să purtăm o discuţie pentru că suntem într-o coaliţie la nivel naţional şi trebuie să vedem cum construim şi la Buzău alternativa la alianţa socialistă. Nu e vina mea că nu am vorbit pînă acum, de vină e timiditate, unii i-ar zice orgoliu. Sunt unii care vin mai greu la discuţii, dar depăşim timiditatea asta. Eu cred că e nevoie ca într-o asemenea bătălie să nu fii singur, să ai pe cineva linga tine.  Eu cred că UNPR-ul va fi  chestiune puternică, la Buzău” a declarat liderul PDL Buzău.

1 COMENTARIU

  1. ce ti-e si cu „chestiunile” astea, domnule!
    dl. preda schimba cam des macazul in ultima vreme…. nu mai stie incotro s-o ia dupa „esecele” de la alegerile pdl? ar putea sa se intoarca la gunoaiele lui si sa ne lase odata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.