Petre Emanoil NEAGU
Situația primarului Constantin Boșcodeală, care a fost condamnat de instanță la cinci ani de închisoare cu executare după ce ar fi finanțat societatea care deținea echipa de fotbal fanion a județului, îi face pe actorii de pe scena politică să fie de două ori mai atenți când adoptă astfel de hotărâri. Este și cazul președintelui interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a hotărât să retragă de pe ordinea de zi a ședinței din luna martie un proiect de hotărâre ce viza susținerea de către Consiliul Județean a activității unor cluburi sportive locale, conform Legii 69/2000.
„Știți că, apropo de finanțarea cluburilor, au fost tot felul de probleme, vreau să evităm orice fel de problemă de natură juridică din acest punct de vedere; într-adevăr, a fost dată o ordonanță care a fost publicată, totuși, destul de târziu, din punctul nostru de vedere, pentru ședința de azi. Nu este neapărat o teamă față de aceste fonduri atribuite de către Consiliul Județean cluburilor sportive; noi nu am avut niciodată probleme (…) Credeți-mă că eu, citind această ordonanță, am rămas cu o oarecare ambiguitate și mi-am permis, ca să nu fac greșeli, să consult consilierii județeni, să consult juriști, să vedem până unde putem merge“, a declarat la finalul ședinței de Consiliu, vicepreședintele Petre Emanoil Neagu.
De asemenea, Neagu a dat de înțeles că echipa de fotbal a județului, Gloria Buzău, nu va fi finanțată de Consiliul Județean întrucât acolo există numeroase probleme și în prezent aceasta este în insolvență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.