Valeriu ALECU

Fostul deputat PDL, Valeriu Alecu, instalat recent la conducerea organizației județene a PDL Buzău renunță la șefia partidului. Alecu a declarat pentru Observatorul Buzoian că decizia sa vine ca urmare a angajamentelor luate de Vasile Blaga privind scorul pe care PDL îl va obține la alegerile europarlamentare, scor pe care, la Buzău, Alecu îl consideră imposibil de realizat.
„Decizia mea a fost transmisă domnului senator Vasile Blaga, pentru că sunt niște elemente de natură obiectivă. Timpul foarte scurt până la alegerile europarlamentare, dorința de a avea un scor bun, elemente ce țin de organizarea unei campanii electorale plus că există o decizie a BPN în urma căreia organizațiile care se vor clasa pe ultimele 10 locuri vor trebui să des socoteală. În plus de asta, domnul Vasile Blaga a afirmat că PDL își propune un scor de 20 la sută pe medie iar la Buzău, după părerea mea, dacă Buzăul ajunge la un 13-14 la sută este bine ”, a declarat fostul deputat Valeriu Alecu.
Pe de altă parte Valeriu Alecu spune că decizia sa nu a fost influențată de declarațiile fostului lider al PDL, Cezar Preda, dar că nu există timpul fizic necesar pentru a face acum organizare pentru alegeri până la nivel de secție de votare, dar nici resurse materiale pentru a susține o asemenea campanie electorală.
„Elementele de campanie electorală într-o campanie trebuie asigurate începând de la pliante, bannere și până la materiale promoționale, iar la cum se prezintă organizația la Buzău un scor de 13-14 la sută ar fi o realizare”, a declarat Valeriu Alecu.
Alecu a precizat, de asemenea, că nu intenționează să părăsească PDL și că va rămâne, în continuare, simplu membru de partid, urmând ca organizația să fie condusă ca și până acum de prim-vicepreședintele Raul Florescu.
„Partidul va fi condus la Buzău de Raul Florescu și de Biroul Județean ales în toamnă. Ei vor trebui să își asume rezultatele la aceste alegeri și dacă vor avea un scor bun vor fi reconfirmați iar dacă se vor clasa în ultimele zece organizații vor trebui să dea explicații”, a conchis fostul deputat PDL, Valeriu Alecu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.