După înfrângerea suferită etapa trecută, Gloria Buzău speră să revină la jocul bun din ultimele meciuri.Astăzi, elevii lui Mihai Ciobanu vor întâlni, în deplasare, vecinii de clasament, F.C. Snagov, în cadrul etapei a XXIV-a Ligii a II-a, într-o partidă destul de dificilă având în vedere că jucătorii nu au uitat înfrângerea suferită acasă în compania Deltei Tulcea.

Un alt motiv care pare să îi țină pe loc pe buzoieni este numărul mare de jucători care riscă suspendarea pentru următoarea etapă în cazul în care vor fi sancționați de centralul întâlnirii, fapt care îi dă emoții tehnicianului Mihai Ciobanu.

”Cred că ne așteaptă un meci greu și din cauza situației în care se găsesc multi dintre jucătorii noștri care evoluează astăzi la limita suspendării. Am observat ca luam foarte ușor cartonașe galbne iar asta nu din cauza arbitrilor ci a greșelilor noastre. F.C. Snagov rămâne o echipă controversată, cu rezultate neașteptate câteodată, însă sperăm ca la final să ne bucurăm de un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Mihai Ciobanu.

Meciul dintre F.C. Snagov și Gloria Buzău se va disputa cu începere de la ora 11.00 pe stadionul din Ghermănești și va fi arbitrat de o brigadă care-l va avea  la centru pe Cătălin Busi din Râmnicu Vâlcea, în timp ce  la cele două tușe vot fi  Florin Hancă din Aiud și  Larisa Săvulea din Târgu Jiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.