Clipe de groază aseară la un meci disputat în eșalonul trei al fotbalului buzoian. Momentele de panică au fost trăite deopotrivă de jucătorii de pe teren și de spectatorii prezenți la meciul dintre ABC Stoicescu și CSM Râmnicu Sărat, după ce unul dintre fotbaliști a căzut secerat la pământ. Mihai Ghizman de 21 de ani de la ABC Stoicescu s-a prăbușit pe teren în minutul 20, sub privirile șocate ale coechipierilor săi și ale celor care asistau la meciul de fotbal, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de un adversar. În urma loviturii deosebit de puternice, sportivul s-a dezechilibrat și a căzut pe gazon, impactul cu solul priciduindu-i o nouă suferință.

Pentru că nu și-a revenit, fotbaliștii au chemat medicul de pe salvare care asista la meci, așa cum este procedura în sport. Mihai Ghizman a fost transportat rapid la spital unde medicii i-au acordat toate îngrijirile de care a avut nevoie.

După experiența de ieri, tânărul fundaș va fi nevoit să facă o tomografie, pentru a vedea dacă în urma loviturii primite nu cumva s-a ales cu o leziune mult mai gravă care să-l pună în pericol.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Domnisoara Cristina, va respect munca pe care o depuneti, dar nu ati specificat lucrul cel mai important al acelui moment: nu credeti ca trebuia mentionat pe langa faptul ca Stoicescu nu are echipa ca avea un medic care mergea in „baston”? Iar cel care l-a salvat pe Mihai a fost maseurul oaspetilor, iar medicii de pe ambulanta spargeau seminte in timp ce colegii fotbalistului faceau semne disperate catre ambulanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.