Ion COMAN

Consilierul județean Ion Coman a renunțat la demisia din Consiliul Județean. Anunțul a fost făcut ieri de președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, care a precizat că primul punct aflat pe ordinea de a primei ședințe de Consiliu Județean din acest an, cel referitor la „ constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean al lui Ion Coman și declararea ca vacant a unui mandat de consilier județean”, nu va mai fi luat în discuție după ce demisionarul a revenit asupra intenției de a părăsi Consiliul Județean.
Anunțul a stârnit indignarea secretarului general al PDL, Raul Florescu, care a susținut că Ion Coman trebuie înlocuit din funcția deținută la nivelul județului, dat fiind că acesta a demisionat și din partid iar democrat-liberalii au desemnat deja un înlocuitor.
La auzul acestor nemulțumiri, consilierul Ion Coman a luat cuvântul și i-a transmis în direct proaspătului secretar al PDL Buzău că e dreptul său să se răzgândească:„e dreptul meu să-mi retrag decizia, eu vreau să activez în continuare în Consiliul Județean”.
Ion Coman a candidat in vara anului 2012 pentru fotoliul de primar al comunei Cislău dar și pe listele de consilieri județeni ale PDL Buzău. Democrat liberalul a pierdut lupta cu primarul comunei Cislău, Dumitru Mitroiu, dar s-a ales cu un mandat de consilier județean din care a anunțat la finele lunii decembrie 2012 că demisionează.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.