Biroul Eectoral Central a respins, astăzi, ca neîntemeiată contestația președintelui Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, la hotărârea BEJ Buzău prin care acestuia i se impunea retragerea materialelor electorale cu înscrisul „susținut de PSD” și în care apare alături de candidați ai USL.  Prin Hotărârea nr 49, Biroului Electoral Central menține hotărârea Biroului Electoral Județean Buzău care prevede ca toate materialele electorale ale candidatului independent Victor Mocanu în care acesta apare alături de înscrisul „susținut de PSD” trebuie retrase în maxim 48 de ore de la comunicare.

Vezi aici Hotărârea Biroului Electoral Central!

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Dupa ce am citit mai multe articole pe aceasta tema, imi vine minte o singura intrebare: OARE DOMNUL MOCANU NU VEDE CA ESTE CONSILIAT DE NISTE OAMENI SLABI? De ce nu isi ia oare un avocat bun care sa nu ii vrea doar banii si un consilier care sa nu urmareasca doar partea financiara? As aprecia daca observatorulbuzoian.ro l-ar intreba pe dl. Mocanu asta si ne-ar oferi un raspuns.

  2. USL-ul nu a procedat corect in aceste alegeri. Trebuia sa ia in considerarea increderea pe care o au cetatenii in dl. Mocanu Victor deoarece acesta s-a interesat de problemele cetatenilor si le-a solutionat favorabil. Numarul proiectelor definitivate sau incepute vorbesc de la sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.