La Stâlpu plâng şi pietrele după ce, în accidentul de ieri, de la Limpeziş, trei localnici în floarea vârstei au pierit în cel mai cumplit accident înregistrat, de la începutul anului, la Buzău. Toţi cei trei bărbaţi care au pierit în accident şi ale căror trupuri au fost găsite carbonizate în cabina camionului încărcat cu făină erau tineri. Aveau vârste între 23 şi 31 de ani şi lucrau, cu toţii, la moara din Ulmeni, aflată în proprietatea unui cetăţean de naţionalitate turcă. Ei fuseseră angajaţi ca manipulanţi, iar doi dintre ei erau unici întreţinători de familii. Acum, în urma lor au rămas soţii şi copii disperate care îi plâng cu lacrimi de foc.

De altfel, în comuna buzoiană Stâlpu, toţi localnicii sunt în stare de şoc după tragedia produsă ieri. Toţi cei trei tineri care au pierit în accident plecaseră dimineaţă la serviciu. Ei au încărcat un camion cu făină şi au plecat în cursă, iar spre seară familiile au fost anunţate despre teribilul accident şi despre efectele lui devastatoare.

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, pe DN 2 E 85, s-a produs cel mai grav accident înregistrat de la începutul anului în judeţul Buzău. O basculantă încărcată cu nisip circula pe DN2E85, dinspre Urziceni spre Buzău, în momentul în care a avut o explozie la un cauciuc care a proiectat-o perpendicular pe şosea. Cum acest lucru s-a întîmplat pe o porţiune aflată în afara localităţii, viteza pe care o aveau toţi cei aflaţi în trafic a condus la imposibilitatea evitării unei coliziuni. Primul care a lovit basculanta a fost un autoturism Audi cu numere de Brăila care rula spre Urziceni. Maşina a fost proiectată, din impact, pe câmp, la câţiva metri distanţă, iar şoferul- un tânăr de 25 de ani- a murit prins între fiarele contorsionate. „Am descarcerat din interiorul maşinii un tânăr decedat…A fost cel mai grav accident din punct de vedere al contorsionării autoturismului. Colegii mei nu au mai văzut aşa ceva” a declarat lt. col. Dan Manciulea, prim-adjuntul şefului ISU Buzău.

Cel de-al treilea autovehicul implicat în accident a fost un camion încărcat cu făină, aparţinând unei firme care are o moară la Ulmeni. În cabina camionului erau trei oameni şi şoferul. Imediat după impact, rezervorul cu carburant al camionului a explodat, iar cei 4 oameni din cabină au fost găsiţi carbonizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.