STEAUA7
Echipa de fotbal Steaua București ar putea juca meciurile de acasă pe stadionul din Crâng în sezonul 2015-2016. Informația nu este una în premieră ci ea a apărut până acum de fiecare dată când echipa patronată de Gigi Becali a avut semne de întrebare în legătură cu disponibilitatea terenului din Ghencea. Și de această dată stadionul din Crâng face parte dintr-un plan de rezervă în eventualitatea în care Armata nu va ajunge l o înțelegere cu clubul finanțat de Gigi Becali ca acesta să poată juca pe arena militară.
Dacă acest lucru se va întâmpla atunci Steaua ar putea ajunge pe stadionul din Buzău, stadion pe care l-au trecut în dosarul de licenţiere pentru sezonul următor şi pe care au mai jucat în urmă cu patru ani. Duckadam spune că Steaua nu poate juca toate meciurile pe Arena Naţională din pricina faptului că stadionul bucureştean s-ar umple doar la meciurile importante.

„Trebuie să avem un plan B întotdeauna, nu poţi rămâne doar cu planul A, care nu depinde de tine. Noi am fost daţi afară din Ghencea fără nicio explicaţie în 2011 şi am jucat la Buzău. Ne-am asigurat că vom avea un stadion pe care să jucăm dacă se întâmplă ceva. Dacă Armata ne spune să ne luăm catrafusele şi să plecăm, trebuie să jucăm pe cel mai apropiat stadion de Bucureşti, care este omologat de LPF. Şi nu cred că Petrolul şi Astra ne vor lăsa să jucăm pe stadioanele lor. Nu jucăm pe National Arena pentru că nu îl putem umple fără suporterii din ţară, iar ei vin doar la meciurile importante, cele din cupele europene”, a declarat Helmuth Duckadam la Sport.ro.

Steaua a mai jucat în afara Bucureştiului în urmă cu patru ani. Atunci echipa din Ghencea a folosit stadioanele din Buzău, Constanţa, Ploieşti şi Cluj pentru meciurile considerate pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.