Echipă nouă la conducerea Prefecturii Buzău

0

Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, și-a prezentat, marți, cabinetul cu care va lucra pe perioada mandatului în care a fost învestit de Guvernul Orban. Deși și-a făcut notițe pentru ca discursul să fie unul impecabil Dimian a avut o ezitare chiar la începutul conferinței.

„Având în vedere că este prima mea conferință în calitatea de s…. ă.. prefect, care coincide și cu începutul noului an dar și cu ziua de Sf. Ion vreau să adresez tuturor celor care poartă acest nume un călduros <<La mulți ani!>> din partea mea și al colectivului Instituției Prefectului…..” a spus prefectul Leonard Dimian obișnuit probabil cu funcția deținută anterior.

Astfel, din noua echipă a prefectului fac parte fostul purtător de cuvânt al Companiei de Apă Buzău, Timotei Oprea Stoian în calitate de director al  Cancelariei Prefectului, fostul adjunct al Poliției Municipale, Ionel Chiriac în calitate de consultant al prefectului și jurnalista Denisa Irimia,  secretar al Cancelariei Prefectului și purtător de cuvânt al instituției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.