Cautari scafandri-5
Căutările femeii de la Rătești, dispărută duminică după-amiază, au fost reluate luni dimineață. Încă o echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea a fost mobilizată pentru găsirea femeii de 54 de ani, care se presupune că s-a înecat în canalul hidrotehnic situat între Cândești și Vernești. Împreună cu scafandri de la Brăila, cei de la Vrancea dar și pompieri și polițiști din Buzău o caută pe femeia a cărei dispariție a fost anunțată duminică de fiul său.
Căutările se desfășoară anevoios întrucât apa este adâncă și murdară.
Stela Negraru avea 54 de ani și deținea mai multe magazine în comuna Berca dar și un stand întrun en-gros din Buzău. Femeia a plecat duminică la volanul dubiței sale de marfă, a abandonat mașina pe malul canalului dintre Vernești și Cândești, unde a fost găsit de fiul său, martori spunând că buzoianca s-ar fi aruncat în apă. De asemenea, unele voci susțin că femeia și-ar fi sunat fiul și i-ar fi sugerat că are de gând să încheie socotelile cu viața.
DE altfel, fiul femeii a fost cel care a găsit dubița abandonată, telefonul și alte bunuri ale femeii fiind descoperite pe banchetă.
Unii cunoscuți ai familiei Negraru susțin că femeia s-ar fi confruntat cu unele probleme financiare, supărarea femeii fiind cu atât mai mare cu cât o anume instituție de control ale statului, a cărei veste s-a dus pentru amenzile crunte pe care le dă inclusiv micilor comercianți, ar fi făcut verificări la societățile pe care le deținea.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.