Primarul Constantin Boșcodeală este invidios atât pe președintele Băsescu cât și pe miniștrii cabinetului Boc. Nu funcțiile celor menționați l-ar interesa pe primarul Buzăului, ci mașinile cu care ei se deplasează. Ieri, la o conferință de presă, edilul șef buzoian s-a arătat de-a dreptul revoltat că președintele țării se plimbă în vremuri de criză cu un autoturism Mercedes iar miniștrii cu autoturisme BMW, în timp ce la Primăria Buzău, spune el, mașinile de serviciu sunt Loganuri și Nubira, vechi de peste 7 ani.
”Autoturismele noastre de serviciu au expirat, sunt Nubira și Loganuri vechi de 7 ani și deși ratele la mașini noi ar fi extrem de mici, nu avem voie să cumpărăm. În schimb, l-am văzut pe președintele Băsescu că se plimbă doar cu Mercedes S și Guvernul Boc se plimbă cu BMW-uri negre, ceva mai ridicate calitativ față de mașina mea personală”, a spus supărat Constantin Boșcodeală.
Primarul buzoian consideră că prin folosirea limuzinelor de lux, președintele si membrii Executivului nu fac altceva decât să sfideze populația atât de greu încercată de criză în aceste vremuri.
”Și în Franța este un președinte al țării care circulă cu mașina produsă în Franța. Mi s-a părut odată că l-am văzut pe președintele Băsescu făcând reclamă la un Logan, dar cred că era doar reclamă. Eu cred că este criză si mi se pare corect să avrem foarte mare grijă la cheltuieli, dar am impresia că în alte instituții ale statului se practică cu totul altceva”, a precizat primarul orașului Buzău, Constantin Boșcodeală.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/08/Constantin-BOSCODELA1.mp3|titles=Constantin BOSCODELA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.