Editorul știrilor TV Sud Est, buzoianul Eugen Zăvoianu, a câștigat, în week-end, trofeul „SuperBlog 2016” la capătul celei de a 13 ediții a celei mai lungi competiții de blogging din România.

În competiție au fost înscrise 180 de bloguri, Eugen Zăvoianu fiind ales din cei 60 de finaliști care au prezentat peste 2000 de articole scrise.

Dornici să-şi testeze creativitatea, să-şi sporească popularitatea şi să câştige premii, superbloggerii au primit, timp de două luni (1 octombrie – 30 noiembrie a.c.), 24 de provocări propuse de sponsorii competiţiei, pe teme din diverse domenii, de la cosmetice, îmbrăcăminte şi accesorii, ştampile, cărţi, aranjamente florale, produse de conectică şi gadgeturi auto, până la traduceri, fotodivertisment, servicii turistice, financiar-bancare, proiectare rezidenţială, audit energetic, cinematografie, gastronomie chinezească etc.

La finalul competiției trofeul SuperBlog 2016  și marele premiu în valoare de 3.000 lei i-au revenit lui Eugen Zăvoianu din Buzău, autorul blogului www.pezevenchi.ro.

„Aveţi nelinişti existenţiale, vă vin idei ciudate şi vă vărsaţi focul în online, pe blog? Clar suferiţi de bloggerism cronic şi aveţi nevoie de un tratament special. Vă recomand SuperBlog, un tratament revoluţionar, capabil să vă şlefuiască talentul, să vă amplifice creativitatea şi să vă  conecteze la o stare pură de … altfel. Tratamentul este prescris în două etape, primăvara (o lună sau o lună şi jumătate) şi toamna (două luni). Dozele administrate regulat, cam din două în două zile, imprimă destulă adrenalină şi emoţii, pentru a vă simţi conectaţi direct cu fantezia. Nu renunţaţi la tratament, chiar dacă percepeţi unele rezultate drept o teribilă… frecţie la un picior de lemn. Dimpotrivă! Fiţi mai “căpoşi”, mai inspiraţi, mai creativi! SuperBlog este un tratament ideal cu un singur efect advers: dă dependenţă! Trataţi-vă de bloggerism cu SuperBlog! Eu am făcut-o, iar acum, la finalul lui 2016, tratamentul a avut un succes nebun”, a declarat jurnalistul Eugen Zăvoianu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.