GALERIE FOTO: Primăria Buzău a premiat, joi, cetățenii de onoare și elevii cu rezultate bune la concursuri și olimpiade

0
263

Primăria municipiului Buzău a conferit, joi, titlurile de Omul anului 2016 și două noi titluri de cetățeni de onoare ai municipiului Buzău și a premiat, pe final de ani toți cei 63 de cetățeni de onoare ai municipiului Buzău.
Noii cetățeni de onoare ai municipiului Buzău au fost desemnați cetățeanul italian Mario Mason și scriitorul Titi Damian iar titlurile de omul anului au revenit scriitorului Nicolae Peneș și publicistului Ștefan Iovan. Toți cei patru au primit diplome dar și premii în bani , premii primite și de ceilalți 63 de cetățeni de onoare ai municipiului Buzău.
Tot joi, municipalitatea a premiat aproximativ 180 de elevi și profesori cu rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, dar și la concursuri sportive.
Laureații competițiilor internaționale au primit premii in bani între 1000 și 1400 de lei în timp ce elevii clasați pe podiumul concursurilor naționale au primit premii intre 800-100 de lei funcție de locul pe care s-au clasat în timp ce profesorii îndrumători au primit premii între 600-150 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.