Candidatul PP-DD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 6, Eduard Dumitraşcu, ne-a obişnuit deja cu un stil tranşant de a spune lucrurilor pe nume. Fără să ezite prea mult, la fiecare apariţie în mass-media locală, Dumitraşcu face noi şi noi dezvăluiri despre corupţia buzoiană, numindu-i pe principalii artizani ai fenomenului, cum altfel decât ciocoi. Fapt pentru care nu suntem surprinşi că şi fotbalul buzoian i-a atras atenţia. Căpuşarea clubului Gloria Buzău de către primarul Boşcodeală şi managerul Dan Tulpan este un lucru arhicunoscut de către toţi cetăţenii municipiului, chiar şi de către cei mai puţin pasionaţi de sportul rege. Gloria Buzău nu mai este de mult o echipă puternică, ea supravieţuieşte artificial, pentru că are rolul unei găuri negre în care se bagă banii, dupa care se fac nevăzuţi şi tot aşa. Necesitatea stopării acestui fenomen este menţionată de Eduard Dumitraşcu în programul său electoral, din care cităm:
“Stoparea fraudelor pe care primarul Boşcodeală şi managerul Tulpan le-au făcut la echipa Gloria Buzău. Sprijin pentru ridicarea standardelor stadionului de la categoria 2 la categoria 4, pentru ca stadionul să poată găzdui meciurile echipei nationale şi meciurile din cupele europene.”
În acest sens, o primă măsură ar fi ca fostul patron al Gloriei Buzău să revină la echipă. Domnul Costel Bucur, căci despre el este vorba, a avut o popularitate crescută în perioada patronatului, a dat randament, a investit proprii bani şi este dorit în continuare de suporteri. Din realizările domnului Bucur la Gloria Buzau putem reaminti urmatoarele: renovarea stadionului, crearea unei stabilităţi financiare la nivelul clubului şi atingerea semfinalelor în Cupa României, doar neşansa şi un arbitru “neprietenos” să o impiedice să joace finala, lucru care ar fi însemnat şi participarea automată în cupele europene.
Mulţi alţi investitori l-au contactat deja pe Eduard Dumitraşcu şi sunt dornici să se implice în susţinerea unui club de tradiţie, aşa cum este Goria Buzău. Intrarea domnului Dumitraşcu în Parlamentul României va da o stabilitate acestui proiect şi un plus de încredere pentru oamenii care vor să se alăture demersului.
Dacă Eduard Dumitraşcu, candidat PP-DD pentru Camera Deputaţilor, va reuşi să facă ceea ce şi-a propus pentru Gloria Buzău, nu doar microbiştii vor avea de câştigat ci şi restul buzoienilor, pentru că găzduirea meciurilor echipei nationale şi meciurilor din cupele europene ar reprezenta o sursă de reviriment economic

3 COMENTARII

  1. galeria gloriei sustine acest proiect. avem numai cuvinte de lauda dlui bucur care a fost inlaturat miseleste de tulpan si boscodeala. gloria trebuie sa revina in prima liga, acolo unde ii este locul. multumim dle eduard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.