Fost absolvent al Colegiului National Mihai Eminescu din Buzau, d-l Marcel Ciolacu merita pe deplin sa ne reprezinte in Parlament.
Spirit cald, blajin la vorba, calm, bun comunicator si om al promisiunilor respectate cu inversunare, il recomand buzoienilor cu caldura celui care i-a fost dascal in anii de liceu.
Prof. Dudas Dan

In speranta unei noi generatii de parlamentari, mai tineri si mai atenti la nevoile Tarii si ale Cetatii, urez mult succes in alegerile pentru Parlamentul Romaniei domnului Viceprimar Marcel Ciolacu.
Prof. Valeriu Susnea (pictor, Sef catedra arte vizuale Colegiul de Arta Margareta Sterian Buzau, Cetatean de onoare al Municipiului Buzau, Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler conferit de Presedentia Romaniei, Premiul Uniunii Artistilor Plastici din Romania pentru pictura)

“Domnului Viceprimar Marcel Ciolacu sincere urari de succes deplin in alegerile pentru Parlamentul Romaniei spre binele romanilor, in general, si al buzoienilor, in special.”
Prof. Ion Stanciu (scriitor, profesor de logica, filosofie, psihologie si economie la Colegiul Economic preuniversitar Buzau, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania din 1979)

Poti vorbi despre un om numai cand il cunosti cu adevarat. Dupa 25 ani, proba timpului, atat de elocventa in toate situatiile, ma indreptateste sa spun despre Marcel Ciolacu ca este un om pe care poti conta. Fie ca prieten, fie ca simplu cunoscut, fie ca om implicat in treburile cetatii a dovedit onestitate, preocupare, ingrijorare cand a fost cazul si promptitudine in a rezolva probleme, in masura in care depindeau de el. Are avantajul fortei data de maturitate si experienta, al competentei data de expertiza dobandita, al dorintei de a se implica pentru a fi mai bine. Are darul nativ de a socializa si de a-ti oferi ajutorul in deplin respect. Last but not least, este omul pe care te poti baza, ceea ce este din ce in ce mai rar, si tocmai de aceea mai pretios, in zilele noastre.
Prof. Adriana Pietrareanu – A primit de două ori distincţia „Profesorul Anului”, dar şi cea de Cetăţean de onoare al Municipiului Buzău pentru implicarea sa în proiecte sociale. Premiul al doilea la Gala Premiilor în Educaţiein anul 2012. A infiintat la Buzau Crucea Alb Galbena, un serviciu de ingrijiri la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.