Bazinul Olimpic va fi redeschis pentru buzoieni începând de joi, 6 decembrie. Data a fost deja stabilită iar responsabilii din Consiliul Județean spun că la eveniment vor lua parte numeroase personalități din lumea sportului.
„Bazinul va fi deschis săptămâna viitoare și va fi redat publicului pentru că este nevoie de așa ceva și înotul este unul dintre cele mai complexe sporturi și poate dezvolta tinerii din ziua de astăzi. Nu a fost stabilită taxa de intrare însă nu este atributul nostru și noi doar sprijinim redeschiderea sa. După o lună, două se va întocmi un studiu și se va vedea de ce este cu adevărat nevoie acolo. Am discutat deja cu oameni din lumea sportului și la deschidere vor veni mulți oameni de sport și responsabili din Comitetul Olimpic Român pentru că redeschiderea bazinului de la Buzău este privită cu ochi buni de toată lumea”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Cristinel Romanescu.
Pentru redeschiderea Bazinului Olimpic Buzău, Consiliul Județean a semnat un protocol pe o durată de 5 luni prin care va plăti firmei care administrează obiectivul suma de 120.000 lei , bani care vor fi folosiți pentru plata cheltuielilor de funcționare.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

 1. va salut
  daca pentru intrarea la bazin vor fi niste taxe mari de peste 10 lei, va dati seama ca tot copii celor cu bani vor avea acces iar noi „cei de rind,, ne vom uita si ne „vom mindri,, ca avem bazin olimpic in oras…….
  si eu mi-as dori ca, copilul meu sa poata sa mearga la bazin….dar….asta este societatea noastra a imbogatitilor peste noapte care si-au marit veniturile din distrugerea si furtul a tot ce a fost in tarisoara noastra….
  va multumesc…

 2. Daca conditiile sunt asemanatoare cu cele din marile bazine atunci cred ca taxa nu este o problema iar rezultatele vor veni. Oameni au umblat ,au vazut si nu mai pot fi multumiti decat cu un lucru de calitate si bine facut in timp chiar daca la inceput vor veni in numatr mare de curiozitae iar conditiile nu vor fi cele asteptate se va ajunge la inchidere.
  Bafta este o veste buna si sper ca o sa dureze si sa nu fie un zvon de alegeri
  Buzaul merita vremuri mai bune nu s-a facut nimic in orasul asta ,Boscodeala o fi trecut prin Brasov ……… ce o fi zis oare o fi multumit de acxtivitatea sa.
  multumim ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.