Elena UDREADeputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia PDL, la Convenţia Naţională din martie. Decizia vine după o discuţie a ei cu colegii de partid. „Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. (…) Sper să avem parte de o competiţie frumoasă, şi nu de o dispută”, a mai spus Udrea.
Ea a precizat că este o decizie pe care a luat-o după ce a discutat cu colegii de partid
„Sper ca moţiunea să fie semnalul pe care PDL îl aşteaptă pentru a redeveni un partid viu”, a mai spus Elena Udrea.
Deputatul PDL Elena Udrea declara, în 18 ianuarie, la gandul.live, că ea va candida la o funcţie de conducere în partid, fără a exclude total candidatura la şefia partidului, în funcţie de echipă şi a apreciat că formaţiunea are nevoie de „viziune” şi că Emil Boc trebuie să revină în conducerea PDL.
Udrea a subliniat în mai multe rânduri că PDL are nevoie de „viziune” şi că este obligatoriu să fie organizate alegeri interne.

„Este nevoie să grăbim clarificarea din interior, pentru că scena politică nu ne aşteaptă. (…) Dacă noi nu suntem pregătiţi să intrăm în joc, rămânem pe dinafară”, a mai susţinut Udrea.
Întrebată dacă ia în calcul o candidatură la şefia PDL, Elena Udrea a răspuns: „Nu ma gândesc să candidez la preşedinţia partidului, dar, da, mă gândesc să candidez la una din funcţiile de conducere din partid. Îmi doresc să fiu parte a unei echipe care să construiască pentru PDL”.
Ulterior, întrebată de ce nu doreşte să candideze la preşedinţia partidului, Udrea a spus că nu crede că este momentul acum să se discute despre cine candidează la şefia PDL.
„Întâi să ne clarificăm ce vrem şi, dacă este o echipă care vrea să depună o moţiune în care mă regăsesc, îmi voi căuta locul în acea echipă şi apoi vom vedea care este liderul”, a adăugat Udrea.
La observaţia moderatorului că, prin urmare, nu exclude candidatura la preşedinţia PDL, Elena Udrea a replicat: „Acum, dacă spun aşa sau aşa, mâine o să fie ştire”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.