Adrian FUMU

Se anunță schimbări la șefia Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă. Directorul instituției, Adrian Fumu, este pe cale să plece de la vârful instituției, după ce și-ar fi scris demisia cu data de 15 februarie, iar solicitarea i-ar fi fost admisă de București.
În locul lui Fumu, ar putea veni la cârma AJOFM Buzău, social democratul Ionel Tociu, care s-a mai aflat de altfel în fruntea acestei instituții.
Adrian Fumu a fost propulsat în funcția de director al AJOFM Buzău în toamna lui 2011 de către UNPR, când de afla la guvernare alături de PDL.
Rămâne de văzut dacă directorul adjunct al instituției, Valeriu Dimciu pus în funcție de PDL, va rămâne pe funcție ori va fi schimbat în perioada imediat următoare.
C.D.

3 COMENTARII

  1. Tociu social democrat? Sa fim realisti, un farsor care a profitat de toate partidele politice la putere. Pana nu demult , mai precis pn la alegeri era consilierul primarului pedelist din ploiesti. A picat guvernul a trecut si Ionica la Psd , ca deh e meseria lui. Interesant este in perioadele lungi cat nu are job de unde înregistrează pseudopoliticianul venituri? Ar cam fi cazul Tociule sa faci un pas in fata sa spui cu ce te ocupi de fapt.! Lăsa oamenii cu potențial sa ocupe locurile meritate nu mai umbla cu fitile sa ți asezi fundul in doua luntre! Ai un venit frumos si constant, ce îți mai trebuie Ajofm? Nu mai ai nevoie de venituri suplimentare , sotia ai determinat o sa facă shoping de la prima ora cu sticlele in plasa ptr asi stinge focul, feciorul e realizat si el ,tu banuiesc ca nu ești atât de juvenil si caraghios sa te mai gândești după 4 nereusite ca mai ai sanse sa candidezi la vreo primarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.