O adolescentă, elevă în clasa a XII-a la Liceul Grigore Moisil din Buzău, a fost la un pas de moarte luni, și doar o minune a făcut ca ea să scape cu viață, doar cu câteva traumatisme, care nu o pun în pericol. Tânăra de 18 ani a fost lovită de un tren și a ajuns la spital de urgență.  

Accidentul s-a întâmplat luni la orele prânzului în Gara Buzău.  Adolescenta, elevă în clasa a XII-a la Liceul Moisil din municipiul Buzău, se pregătea să se întoarcă acasă, în localitatea C.A. Rosetti.  

În goana după un loc în tren, eleva s-a grăbit să ajungă mai repede în vagon. Ea nu a aşteptat pe peron, ci a mers pe cealaltă parte, între liniile de cale ferată, fără să observe un alt tren care se apropia pe o altă linie.

Adolescenta  a fost lovită în plin de uşa vagonului întâi. În urma loviturii, eleva a fost doborâtă la pământ și doar o minune a făcut ca deznodămîntul să nu fie unul tragic. Din fericire, adolescenta a căzut pe ghiozdanul pe care îl purta în spate așa că impactul nu a fost unul extrem de puternic. În urma incidentului, tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD şi transferată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

Medicii care au preluat-o spun că tânăra ar fi în afara oricărui pericol.

Cazul este anchetat de polițiștii de la Transporturi Feroviare, însă așa cum indică primele date ale evenimentului cauza ar fi exclusiv a adolescentei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.