Paul NEGOITA

Copiii care participă la diferite competiţii sportive pot benefecia de asistenţă medicală gratuită. Totul i se datorează directorului Şcoii Postliceale Sanitare Buzău, Paul Negoiţă. Acesta a avut ideea ca elevii din ultimul an al unităţii de învăţământ pe care o conduce, să capete experienţă asigurând asistenţa medicală la toate competiţiile sportive în care sunt angrenaţi copiii. Practicanţii vor fi însoţiţi şi de un cadru didactic de la Şcoala Postliceală Sanitară iar pentru serviciile prestate nu vor percepe niciun ban fiind vorba de voluntariat.
,,Noi suntem deschişi la astfel de acţiuni şi anume să sprijinim cu asistenţă medicală gratuită orice competiţie sportivă la care participă copiii. Bineînţeles că este un beneficiu comun deoarece elevii noştri câştigă experienţă iar ceilalţi, siguranţă. În acest sens, chiar intenţionăm să încheiem un parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv şi implicit cu Inspectoratul Şcolar Judeţean”, susţine Paul Negoiţă.
Deja elevii din ultimul an de la Şcoala Postliceală Sanitară Buzău au asigurat asistenţa medicală la câteva competiţii sportive rezervate copiilor.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.