Gloria Buzău a fost pe punctul de a nu se prezenta la meciul cu C.F.Brăila din ultima etapă a turului. Nemulţumiţi că nu şi-au primit restanţele financiare şi neîncrezători în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor jucătorii au ajuns la limita răbdării. Deşi conducerea clubului le promisese că sâmbătă urmau să încaseze prima de 1500 RON de la partida cu Delta Tulcea li s-au oferit doar 700 RON motiv pentru care elevii lui Mihai Ciobanu au anunţat că nu vor mai face deplasarea. După ore bune de discuţii cu antrenorul şi conducerea jucătorii au fost convinşi să urce în autocar pentru a merge la Brăila.
,,Ne-am tot săturat de atâtea promisiuni. Numai vorbe din partea conducerii iar asta se întâmplă de mult timp şi am ajuns la limita răbdării deoarece avem mare nevoie de bani mai ales că unii au familie. Am tot discutat vreo cinci ore şi văzând că nu ne dau cât au spus atunci ne-am decis să nu facem deplasarea.Unii dintre colegi chiar îşi făcuseră bagajul şi se pregăteau să plece acasă însă în cele din urmă am zis să mergem la Brăila să jucăm pentru noi. Oricum nu prea ne facem iluzii că se va rezolva problema financiară mai ales că sunt jucători care au restanţe de mai multe luni”, ne-a declarat un jucător sub protecţia anonimatului.

Antrenorul Gloriei Buzău,Mihai Ciobanu spune la rândul său că de fiecare dată a făcut eforturi supraomeneşti pentru a nu apărea reacţii nepotrivite din partea elevilor săi care au ajuns la capătul răbdării. Tehnicianul consideră că dacă jucătorii nu se prezentau la meci ar fi fost o pată neagră pe imaginea Gloriei Buzău.
,,Bineînţeles că este de preferat ca un antrenor dar şi clubul să nu fie puşi într-o astfel de situaţie şi anume să îşi lămurească jucătorii că tebuie să se prezinte la meciuri. Există o totală neîncredere a băieţilor în faptul că lucrurile se vor îmbunătăţi la Gloria Buzău. Au fost nişte promisiuni vis a vis de bani care nu au putut fi respectate şi la un moment dat pe această totală lipsă de încredere au zis că: . Am dus muncă de lămurire ore întregi şi până la urmă după atâtea parlamentări băieţii au înţeles că trebuie să onorăm şi acest joc fiindcă altfel ar fi fost o ruşine pentru club”, a declarat antrenorul grupării buzoiene,Mihai Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.