Handbal scolar Fete-2
imagine de arhivă

Elevii școlii gimnaziale „Sf. Apostol Andrei” și-au adjudecat trofeele competițiilor de handbal și fotbal organizate de IPJ Buzău cu ocazia Zilei Poliției Române. Meciurile organizate de Poliţia municipiului Buzău – Biroul de Proximitate a organizat, în colaborare cu Club Sportiv „Poliţia Buzău”, Consiliul Judeţean Buzău şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret au fost disputate în sala de sport a şcolii gimnaziale „G. E. Palade” iar clasamentul a fost următorul:
– locul I – Şcoala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei” Buzău;
– locul II – Şcoala Gimnazială „G. E. Palade” Buzău;
– locul III – Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Buzău;
– locul IV – Şcoala Gimnazială Breaza.
Elevii Şcolii Gimnaziale „Sf. Apostol Andrei” şi-au adjudecat, astfel, şi cel de-al doilea trofeu după ce în ziua de 14 martie, la fotbal, reprezentativa școlii din Micro XIV a întrecut echipele Şcolilor gimnaziale nr. 11, „G. E. Palade” şi, respectiv, „M. Kogălniceanu” din municipiul Buzău.
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, Poliţia municipiului Buzău mai organizează, prin Biroul de Proximitate, concursuri de handbal fete (în ziua de 22 martie, ora 09.00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 11) şi baschet (în ziua de 24 martie, ora 09.00, în sala de sport a Şcolii gimnaziale „G. E .Palade”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.