Elevii Şcolii 11, alături de poliţişti

Ziua de 25 martie, zi de sărbătoare pentru cadrele din Poliţia buzoiană. Pe Platoul „Dacia”, în aplauzele şi salutul de bun venit al spectatorilor, şi-au făcut intrarea maşini ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, trupe de intervenţie rapidă, motociclişti şi mai ales poliţiştii. La zi de sărbătoare, s-a putut citi pe chipurile dumnealor, mulţumirea sufletească pentru realizările obţinute, pentru profesia aleasă.

Prilej de mare bucurie pentru preşcolari, şcolari din ciclurile primar şi gimnazial, dornici de a se întâlni cu senzaţionalul: s-au urcat în maşinile de poliţie, s-au simţit, pentru scurt timp, motociclişti, pe motociclete performante, s-au fotografiat cu poliţiştii şi câinii dresaţi să prindă infractorii, s-au lăsat uşor ispitiţi de specialiştii care le-au arătat cum se iau amprentele. S-au fotografiat cu poliţiştii, cu mascaţii, chiar şi cu oficialiţăţile.

În glasuri cristaline ale şcolarilor, se auzeau urările sincere de sănătate şi viaţă lungă încununată de succese, adresate poliţiştilor buzoieni la zi aniversară, printre sirenele maşinilor, pornite prin „comanda”curioşilor copii.

Au admirat minunatele machete, realizate de Tudor Andrei, Teodor Adam, clasa a IV-a SbS,  Gabriel Filipescu, clasa I SbS, elevi ai Şcolii Nr. 11 Buzău, indicatoare rutiere, fişe de concurs, cu tematică rutieră – lucrări ale elevilor clasei a IV-a Step by Step, sub îndrumarea doamnelor învăţătoare Maria Alexandru şi Cristina Dumitru.

Să fiţi veşnic tineri, să fiţi totdeauna printre şi pentru cetăţeni, stimaţi  poliţişti!

Material primit de la înv. Maria Alexandru, Şcoala Nr. 11 Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.