Poliţişti, procurori şi specialişti din cadrul Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (AIAS) au reluat joi cercetările în zona în care un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit iar doi oameni de afaceri au murit.

În zona în care s-a prăbuşit avionul, nu se poate ajunge decât pe jos din cauza terenului accidentat și din cauza ploii care căzute în ultima perioadă care a făcut ca pământul să fie extrem de moale. Procurorii au făcut primele cercetări în noaptea de miercuri spre joi și au recuperate cadavrele celor două victime pe care le-au dus la Serviciul de Medicină Legală iar miercuri dimineață Ancheta a fost reluată în prezența procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, şi a specialiştilor de la Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile. Câteva ore mai târziu epava avionului a fost încărcată în căruțe și scoasă din zona producerii tragediei.
Există informaţii că aparatul de zbor ar mai fi fost implicat într-un incident în urmă cu 3 ani, la Topoloveni, când pilotul s-ar fi salvat, dar şi că avionul nu ar fi fost omologat să efectueze zboruri în spaţiul aerian românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.