UPDATE: Surse din rândul Poliției Buzău susțin că o mașină din curtea lui Constantin Avramescu, polițistul de frontieră dispărut împreună cu Ionuț Ralea și Nicușor Chiru, ar fi fost indisponibilizată, existând informații și suspiciuni că autoturismul ar proveni dintr-o infracțiune.  Între timp, tatăl unuia dintre cei trei tineri a declarat astăzi presei că știa că fiul său și cei doi prieteni sunt plecați în vacanță, într-o țară străină. Omul le-a spus jurnaliștilor că nu se aștepta la un asemenea deznodământ ca Ralea să fie găsit în închisoare și a spus că nu își dorește decât să-și vadă fiul întreg, acasă.

Polițiștii buzoieni au aflat detalii despre unul din cei trei buzoieni dispăruți la sfârșitul lunii iulie. Conform purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul Amalia Călugăru, ”în urma datelor primite de la biroul SIRENE (Supplementary Information Request at National Entries) s-a stabilit că unul dintre cei trei tineri dispăuţi  este încarcerat într-un penitenciar din Germania, el fiind acuzat de furt calificat”.
Surse din rândul anchetatorilor au precizat că deocamdată nu există înformații oficiale în ceea ce îi privește pe ceilalți doi militari plecați împreună cu Ionuț Ralea însă se bănuiește că şi ei ar avea aceeași soartă. Din informațiile prezentate de autoritățile germane, Ionuț Romeo Ralea ar fi fost reținut pentru furt calificat, fiind vorba cel mai probabil de furtul unui autoturism, ştiut fiind faptul că el pleca peste graniţe de unde aducea maşini şi le vindea.
Cei doi militari și polițistul de frontieră și-au luat concediu luna trecută și împreună au plecat, după cum susțin cunoscuții, în Anglia de unde aveau de gând să cumpere o mașină. Ultimul semn venit din partea celor trei a fost la finele lunii trecute, undeva pe 26-27 iulie, când au dat un telefon, din Olanda, rudelor aflate în țară, fără a lăsa impresia că sunt în vreo încurcătură. De atunci, nimeni nu a mai putut lua legătura cu tinerii, iar, după câteva zile, familiile i-au dat dispăruţi. La unitatea militară unde lucrau doi dintre ei, dar şi la Poliţia de Frontieră Tulcea unde era angajat Constantin Avrămescu, au început anchete, cei trei fiind consideraţi dezertori.
Vom reveni!
Ciprian STERIAN

8 COMENTARII

  1. ba nesimtitilor ! sa va fie rusine pentru un asemenea articol ! pai in primu rand Ioana, numai papa **** aiurea. nu esti vinovat pana al terminarea procesului. omul poate doar era in preajma la locul nepotrivit in momentul nepotrivit. ia si te mai intereseaza inainte sa iti dai asa degeaba cu parerea in necunostinta de cauza.

  2. Da, clar, în timpul liber și în vacanțe furau elicoptere. Articolul nu este corect, sunt prezentate date ale căror justețe e inexistentă. Mai faceți cercetări și veniți cu dovezi, nu aruncați o afirmație de genul: “ştiut fiind faptul că el pleca peste graniţe de unde aducea maşini şi le vindea”…

  3. este incredibil cat de panarama e presa in romania dar pana nu vor fi dati in judecata aceste jeguri de mass media nu se vor potoli subiectul nu are nici o legatura cu adevarul si ma voi ocupa personal sa strang toate aceste articole si cand vor veni in tara vor fi procese pt ca nu poti publica ceva fara a avea ceva concret mizerie de stire mizerie de ziar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.