Senatorul Viorel Constantinescu nu este la curent cu acțiunile dictate de şeful său de partid de la județ, deputatul Cezar Preda.  Întrebat de jurnaliști când urmează să înceapă sondajele care vor desemna candidații PDL pentru primăriile celor două municipii și pentru Consiliul Județean, democrat-liberalul Viorel Constantinescu a răspuns fără echivoc că partidul din care face parte nu va face cercetări sociologice.  Însă, după ce i s-a adus  la cunoștință că seful PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, are alte planuri, Constantinescu a revenit asupra afirmațiilor, spunând că sondajele se vor face atunci când le va veni vremea.
”Noi nu vom face sondaje. (reporter: păi domnul Cezar Preda a spus că se vor face sondaje)…… păi se vor face, dar nu facem acum. Mai este până atunci, le vom face atunci când vom considera că sunt oportune. Și le vom face ca să validăm candidații”, a declarat râzând senatorul Viorel Constantinescu.
Președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a afirmat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă că organizația pe care o conduce va demara în luna septembrie o serie de sondaje pentru a-i găsi pe cei mai buni candidați, cu șanse  mari  la fotoliile de primar în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat dar și la președinția Consiliului Județean. Preda a mai afirmat că pentru Primăria Râmnicu Sărat și pentru șefia Consiliului Județean, organizația are deja câte două variante iar pentru Primăria Buzău nu s-a înscris decât el, exprimându-și convingerea că există și alți candidați buni în rândul democrat-liberalilor buzoieni.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/08/Viorel-CONSTANTNESCU.mp3|titles=Viorel CONSTANTNESCU]

1 COMENTARIU

  1. Pe dumnealor îi doare la pingele de noi. Calculele care se fac sunt pe spinarea noastră. Cautaţ-ii să vedeţi în ce lux stau, ce fără griji trăiesc în aceste vremuri de criză! Ţara se duce de râpă, Buzăul a ajuns la periferia judeţelor, adevărata burghezie proletară, despre care se spunea la filozofie, asta este. Jos cu ei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.