Discuțiile în USL au luat o pauză pe perioada verii însă de la 1 septembrie totul va reveni la normal. Asta crede președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, care a declarat ieri într-o conferință de presă că pe perioada verii nu a mai discutat cu partenerii din alianță.
”Evident că există relația din USL însă a fost o perioadă de vacanță și nici multe lucruri politice nu s-au întâmplat și nici liderii naționali nu au lansat lucruri foarte noi, ci doar viziunea USL asupra principalelor probleme. Probabil, după 1 septembrie, lucrurile se vor relua în formula celor trei partide din coaliție”, a declarat şeful PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.
Și pentru ca după vacanță, lucrurile să ia startul așa cum trebuie și tensiunile creeate în jurul desemnării candidaților unici ai USL să fie înlăturate, social-democrații buzoieni vor începe noul sezon cu o ședință la care vor participa primarii și șefii de organizații. Ceea ce este deocamdată ținut secret este că la întâlnire este așteptat şi șeful cel mare, Victor Ponta. Cum până la momentul cu pricina a rămas mai puțin de o săptămână, pregătirile sunt în toi iar tensiunea în rândul social-democraților este maximă, având în vedere că vizita șefului PSD la Buzău va tranșa și problema cea mai arzătoare, aceea a candidatului USL la președinția Consiliului Județean Buzău.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Păi era de aşteptat deoarece s-a spus de la început care este spiritul ce se intenţionează a se instala în USL cu toate fitilele şi cotârlelile celor din fruntea bucatelor. Să dezbată, să se spună pe faţă adevărul şi să se apuce de treabă. Dacă dracul îşi bagă coada nu mai e nici o speranţă. Sigur, dracul nu stă degeaba.!!!
    Ponta trebuie să vină cu lecţia învăţată: patru ani îi ajung lui Victoraş, altul la rând, doar aşa demonstrăm inteligenţă!

  2. Mocanu=nunta, câştiguri la drumul vinului, căsoaie, acoperire fraude fiscale, nepotism, nici o realizare! Îl domină unu ca mitomanul de a prefectură! Acasă, amândoi, la bătut ţăruşi în pădure!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.