Concursul pentru ocuparea celor 52 de posturi în Spitalul Județean Buzău a început cu o întârziere de aproximativ 2 ore. Candidații care trebuiau să înceapă examenul scris la ora 10.00 au intrat în săli în jurul orei 12.00 pentru că în tot acest timp au fost nevoiți să aștepte multiplicarea grilelor de examen.
„Am înțeles că ar fi durat ceva mai mult timp multiplicarea subiectelor. Practic, a fost vorba de 16 pagini care au trebuit multiplicate în fața candidaților în 220 de exemplare, ceea ce a dus la o întârziere de 2 ore. Din totalul de 221 de candidați care trebuiau să fie prezenți a lipsit unul singur și în rest nu au fost alte incidente. Examenul a început în jurul orei 12.00, au fost 100 de întrebări a câte 1 punct, la ora 15.00 s-a ieșit din săli și de atunci se corectează. Cel mai probabil în vreo 2-3 ore vor fi corectate lucrările și probabil că tot în cursul acestei seri vor fi și publicate ”, a declarat managerul Spitalului Județean, Claudiu Damian.
Concursul continuă joi pentru restul de 154 de candidați înscriși în cursă pentru posturile de infirmieri, brancardieri, îngrijitori si agenți de dezinfecție. Organizatorii speră ca la examenul de joi lucrurile să meargă mai repede, dat fiind că grila de examen cuprinde doar câte 50 de întrebări iar numărul candidaților este mai mic decât cel pentru asistenți medicali.

1 COMENTARIU

  1. […] Concursul pentru ocuparea celor 52 de posturi în Spitalul Județean Buzău a început cu o întârziere de aproximativ 2 ore. Candidații care trebuia să înceapă examenul scris la ora 10.00 au intrat în săli în jurul orei 12.00 pentru că în tot acest timp au fost nevoiți să aștepte multiplicarea grilelor de examen. „Am înțeles că ar fi durat ceva mai mult timp multiplicarea subiectelor. Practic, a fost vorba de 16 pagini care a trebuit multiplicate în fața candidaților în 220 de exemplare, ceea ce a dus la o întârziere de 2 ore. Din totalul de 221 de candidați care Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.