Așa cum Observatorul Buzoian anunța încă de la începutul săptămânii, comisarul șef în rezervă, Ion Marin, fost șef al Poliției Județene, a revenit asupra deciziei de a candida la Primăria municipiului reședință de județ.
Revenirea în bătălia pentru voturi a fost anunțată miercuri într-o conferință de presă susținută de liderul PMP Buzău, Nicu Cristian și de candidatul la fotoliul de edil șef al orașului.
Comisarul șef Ion Marin reiterat ideea că decizia de a reveni în cursa electorală vine după discuțiile purtate cu fostul președinte Traian Băsescu, după analiza efectuată cu conducerea filialei județene, dar și după ce și-ar fi rezolvat problemele care, la început de an, l-au determinat să anunțe pe Facebook retragerea din cursa pentru Primărie.
Ion Marin a promis în cadrul conferinței în care s-a anunțat revenirea sa că nu se va mai răzgândi și că va rămâne în cursa pentru voturi, reprezentând PMP, orice s-ar întâmpla de acum încolo.
În acest moment, PMP este singura formațiune din Buzău care are și care a prezentat un candidat pentru Primărie. La PSD apele sunt tulburi, așteptându-se un verdict în procesul Gloria al lui Boșcodeală în timp ce PNL este în sondaje în căutarea candidatului perfect.

2 COMENTARII

  1. […] Așa cum Observatorul Buzoian anunța încă de la începutul săptămânii, comisarul șef în rezervă, Ion Marin, fost șef al Poliției Județene, a revenit asupra deciziei de a candida la Primăria municipiului reședință de județ. Revenirea în bătălia pentru voturi a fost anunțată miercuri într-o conferință de presă susținută de liderul PMP Buzău, Nicu Cristian și de candidatul la fotoliul de edil șef al orașului. Comisarul șef Ion Marin reiterat ideea că decizia de a reveni în cursa electorală vine după discuțiile purtate cu fostul președinte Traian Băsescu, după analiza efectuată cu conducerea filialei județene, dar și după ce și-ar Sursă știre […]

  2. Este inundat Facebook-ul cu imagini si „texte” inteligente ale sau despre domn care este prezentat ca un Fat Frumos local….. O fi sau nu o fi bun pentru primarie, nu stiu dar excesul de publicitate atrage si un sentiment de respingere…Ar trebui sa existe un echilibru nascut din bun simt. Se pare ca la voi asa ceva lipseste… Toate fitele astea cu se retrage, revine, da mana cu Basescu, se pupa cu Basescu….ca a fost comisar de politie…. ca ce grozav ce destept, ce sensibi si ce frumos este…. Omul acesta chiar nu isi da seama ca tot circul asta este absolut caraghios…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.