Cipria ENE si Irina Grigore

UPDATE: Avocatul Irina Grigore neagă că ar părăsi PDL

Avocatul Irina Grigore, președinte al tineretului democrat liberal, susține că nu părăsește formațiunea politică în fruntea căreia a fost aleasă.
Irina GRIGORE
„Nu intenționez să părăsesc PDL. Am venit în partid de câteva luni și intenționez să rămân. Vorbesc doar în numele meu pentru că nu știu ce vor face alții. Neg categoric aceste zvonuri, care nu urmăresc decât să îmi afecteze imaginea”, a declarat avocatul Irina Grigore.

Surprize din ce în ce mai mari în rândul democrat-liberalilor buzoieni. La doar câteva săptămâni de când au fost aleși, șase membri ai Biroului Permanent Județean al Organizației de Tineret a PDL au părăsit partidul și se vor alătura săptămâna viitoare Partidului Mișcarea Populară. Și chiar dacă nu s-a fi hotărât încotro o va lua, odată cu cei șase ar putea părăsi partidul și cel mai bine văzut tânăr din PDL, avocatul Ciprian Ene, președintele Organizației Municipale. De asemenea, avocata Irina Grigore, proaspăt aleasă președinte al Organizației de Tineret a PDL, este pe picior de plecare.
Surse din interiorul PDL pun iminenta plecare din partid a lui Ciprian Ene pe seama unor neînțelegeri care persistă la nivelul organizației buzoiene încă dinainte de alegerile interne din partid între tânărul avocat și prim-vicepreședintele Raul Florescu.
Înainte de alegerile de la Organizația Municipală a PDL Buzău, tânărul Ciprian Ene a fost la un pas de a nu candida pentru că actualul prim-vicepreședinte, Raul Florescu, împreună cu câțiva apropiați din Biroul Permanent Județean ar fi vrut să îl impună în fruntea democrat-liberalilor din municipiul Buzău pe Bogdan Duță, însă la acel moment liderul Cezar Preda a sărit în apărarea lui Ciprian Ene și acesta a rămas singurul candidat pentru șefia filialei PDL de la municipiu.
De altfel, spun surse din partid, plecările din PDL ar avea la bază nu un conflict cu liderul Cezar Preda, care e mai mult plecat, ci mai degrabă din cauza atitudinii care lasă de dorit manifestatp de Raul Florescu. Aceleași surse susțin că recent, Raul Florescu ar fi comunicat , unui cerc restrâns, că la următoarea ședință a Biroului Permanent Județean va urma excluderea din partid consilierului județean George Vlad iar apoi a președintelui Organizației Municipale, Ciprian Ene. Primul a plecat de bunăvoie auzind ce i se pregătește și aceeași mișcare pare că este gata să o facă și tânărul avocat, Ciprian Ene, pe care Cezar Preda îl vedea în urmă cu câteva săptămâni „viitorul primar al Buzăului”. Ene ar fi deranjat că la Buzău PDL are numai șefi.
Nu se știe dacă Ciprian Ene, care nu a putut fi contactat în cursul zilei de sâmbătă, se va orienta, asemenea celorlalți colegi ai săi, tot către Mișcarea Populară. Nu este exclus însă având în vedere că liderul acestei noi formațiuni, avocatul Nicu Cristian, l-a invitat alături de el pe tânărul, un răspuns de la acesta întârziind însă să apară. Ceea ce se știe sigur este că alături de Ciprian Ene va pleca și președinta OT-PDL, Irina Grigore, iar până la acest val de migrări ar mai fi doar o chestiune de zile.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.