Cezar PREDA

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a atacat duminică Mișcarea Populară, spre care se pare că se vor îndrepta tot mai mulți democrat liberali în perioada următoare, spunând că ar trebui să fie un partid de dreapta care să se lupte cu USL, nicidecum să contribuie la destrămarea Partidului Democrat Liberal.
„Nu știu ce au înțeles cei ce au plecat de la PDL spre această Mișcare Populară, dar eu știu că scopul ei este să aducă forțe noi, neafiliate și să se bată cu USL nu să ia de la PDL și să arunce cu noroi. Aștept cu interes prima conferință în care va fi atacat USL și Victor Ponta și abia atunci putem vorbi de viitori parteneri de centru dreapta”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Totodată, deputatul democrat-liberal a comentat și pe seama preconizatelor plecări din partid, spunând că nu crede în dezertarea liderului Organizației Municipale, Ciprian Ene.
„Sunt niște speculații că ar pleca Ciprian Ene după ce au plecat și alții. El, fiind mai tânăr, a mai fost speriat și înainte de alegerile la municipiu că dacă ar candida singur nu ar ieși. Acum, decizia aparține fiecăruia, dacă cineva încearcă, pe mine nu mă impresionează. Ciprian Ene mi-a spus că presiuni sunt în fiecare zi să plece și să meargă în alte părți. Acum, presa a dat și de George Vlad că a plecat. Eu nu cred că a plecat. George Vlad aici a deschis ochii în partid, lângă mine, și mi-ar părea rău să plece, să-l pierd”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Pe de altă parte, șeful PDL Buzău a declarat că PDL va merge înainte indiferent cine va decide să părăsească partidul, menționând că nimeni nu îi va ruga să rămână pe cei care sunt hotărâți să plece.
„Cunosc bine partidul ăsta. În faza de reconstrucție în care este acum, indiferent cine va pleca, chiar și Preda, partidul nu se va uita înapoi pentru nimeni. Asta este șansa noastră să mergem înainte”, a concluzionat Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.