Ziua Jandarmeriei-6

O comisie de control din cadrul Ministerului Afacerilor Interne verifică de câteva zile Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău în urma unor sesizări plecate de la mai mulți angajați ai unității buzoiene.
Odată cu sesizările trimise de angajați către conducerea Jandarmeriei ar fi plecat din unitate și o serie de documente cu caracter secret. Din această cauză, comisia sosită la Buzău la începutul acestei săptămâni va trebui să stabilească cine se face vinovat de aceste lucruri și abia apoi să verifice cele sesizate de angajații unității de jandarmi de la Buzău. Descinderea comisiei de control la Buzău a dat naștere însă și câtorva speculații mai ales că data la care mai marii de la Centru au ajuns la Buzău a coincis cu plecarea în concediul de odihnă a comandantului jandarmilor buzoieni, Florinel Micheten. Tot o coincidență pare a fi și convocarea la DNA a unui ofițer din conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean înainte de sosirea la Buzău a corpului de control iar acest lucru are darul de a tulbura și mai tare apele în sânul unității de jandarmi de la Buzău.
Cu toate acestea, rezultatul controlului pare să prindă deja contur în sensul în care în spatele reclamațiilor nu ar fi prea mult adevăr. Există însă serioase semne de întrebare în legătură cu securitatea documentelor cu caracter special iar din această cauză este posibil să apară și ceva sancțiuni. Care vor fi acestea și cine va avea de dat mai multe explicații vom încerca să aflăm în zilele următoare.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.