Gabriel DOROBANTU
Tragedie fără margini în familia unui tânăr polițist. Bărbatul în vârstă de 28 de ani de ani, agent de poliție în cadrul IPJ Olt, a murit la Râmnicu Sărat, imediat după sărbători, sub ochii iubitei sale care a încercat din răsputeri să-l ajute pe tânăr, însă fără succes.
Nenorocirea a avut loc duminică după amiază când cei doi tineri, Gabriel Dorobanțu de 28 de ani și iubita lui Alina, abia plecaseră de la casa părinților fetei din Vâlcelele, unde petrecuseră de Revelion clipe minunate. Cei doi urmau să ajungă în Olt, acolo unde Gabriel lucra ca polițist, în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. La ieșirea din Râmnicu Sărat, într-o intersecție semaforizată, lui Gabriel i s-a făcut rău, a apucat să-i spună iubitei sale că ceva este în neregulă cu el, a avut inspirația să scoată din viteză mașina pe care o conducea, după care a căzut secerat cu capul pe volan.

Gabriel Dorobantu si Alina
Îngrozită, tânăra care studiază Medicina a încercat să-l resusciteze, însă toate eforturile fetei au fost zadarnice. Ulterior, bărbatul a fost transportat cu salvarea la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde a decedat în pofida tuturor manevrelor încercate de medici.
Cel mai probabil, polițistul de 28 de ani a suferit un infarct. De altfel, el acuzase încă de cu o seară înainte dureri în piept și în spate, însă nimeni nu se gândea că la o asemenea vârstă și în condițiile în care Gabriel era în formă maximă se poate întâmpla o asemenea tragedie. Rudele povestesc că bărbatul a mers în seara cu pricina la o farmacie unde i s-a recomandat să ia o pastilă banală împotriva durerii, pentru ca peste doar câteva ore să se întâmple tragedia.

Gabriel DOROBANTU si Alina Pirvu
Gabriel Dorobanțu era agent de poliție la IPJ Olt și urma să se căsătorească, după cum spun cunoscuții cuplului, în vara acestui an. Avea mulți prieteni, era apreciat și iubit și după cum arată fotografiile postate pe contul personal de facebook iubea zăpada și sporturile de iarnă.
Imediat cum au aflat teribila veste, prietenii și colegii lui Gabriel Dorobanțu au venit într-un suflet la Râmnicu Sărat pentru a vedea ce s-a întâmplat. Cum inițial, pentru a suporta șocul, li s-a spus că polițistul a suferit un accident, cunoscuții agentului au dat valma la spital, pregătiți să doneze sânge ori să facă tot ce le stă în putință pentru a-l ajuta pe Gabriel. Nimic însă nu l-a mai putut aduce înapoi pe polițistul de 28 de ani care avea toată viața înainte și care a pierit, fulgerător, într-o clipită, chiar sub privirile celei pe care avea de gând să o ducă la altar, în vara acestui an.
Misterul morții lui Gabriel Dorobanțu va fi elucidat după ce medicii buzoieni vor efectua necropsia, pentru ca apoi sicriul cu trupul tânărului să fie preluat de rude și dus în județul natal.
C.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.