MCV Buzau
Unul dintre cei mai vechi polițiști de la Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Buzău a provocat miercuri un accident pe o stradă din oraș, accident în urma căruia un MCV a fost șifonat bine iar omul legii a fost sancționat, fiindu-i suspendat permisul pentru 60 de zile, măsură dispusă de colegii de la Județ.
Accidentul a avut loc miercuri pe o stradă din municipiul Buzău. Polițistul din cadrul Biroului Poliției Rutiere era în timpul serviciului când a intrat într-un autoturism Skoda.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la IPJ Buzău, s-a constatat că polițistul de la Circulație este vinovat de producerea accidentului întrucât nu ar fi respectat semnificațiile OPRIRE și ACORDARE DE PRIORITATE.
În urma impactului, MCV-ul a fost avariat, la fel și cealaltă mașină implicată în tamponare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Atât polițistul cât și șoferul autoturismului Skoda au fost testați cu alcooltestul, dar nici unul nu era băut.
Pentru că în urma cercetărilor s-a constatat că omul legii este responsabil de producerea tamponării, acesta a fost sancționat, fiindu-i suspendat permisul pentru 60 de zile, măsură dispusă de colegii de la IPJ Buzău.
Pentru că mașinile Poliției Buzău nu au asigurare CASCO, cel mai probabil, polițistul de la Rutier care a provocat tamponarea va fi nevoit să suporte costul reparațiilor.

1 COMENTARIU

  1. […] Unul dintre cei mai vechi polițiști de la Serviciul Rutier din cadrul Poliției municipiului Buzău a provocat miercuri un accident pe o stradă din oraș, accident în urma căruia un MCV a fost șifonat bine iar omul legii a fost sancționat, fiindu-i suspendat permisul pentru 60 de zile, măsură dispusă de colegii de la Județ. Accidentul a avut loc miercuri pe o stradă din municipiul Buzău. Polițistul din cadrul Serviciului Rutier era în timpul serviciului când a intrat într-un autoturism Skoda. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la IPJ Buzău, s-a constatat că polițistul de la Circulație este vinovat de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.