Junior Chamber International a organizat în acest week-end o excursie în scop caritabil la care au participat 20 de persoane din mediul business. Ieșirea a presupus deplasarea pe un traseu off-road pe ruta Buzău-Chiojdu-Lacul Vulturilor iar cei 20 de participanți s-au deplasat la bordul a 5 mașini de teren. Acțiunea a fost organizată de JCI Buzău cu sprijinul societății ElcarGid și a pensiunii La Cărămidari iar sumele strânse în urma acestui eveniment urmează să fie donate fundaţiei Sf. Mucenic Sava de la Buzău, pentru susţinerea activităţii Şcolii de arte şi meserii, pentru a oferi tinerilor fără posibilităţi oportunitatea de a se pregăti în vederea obţinerii unui loc de muncă.
Evenimentul s-a bucurat de un real succes în rândul participanţilor, aceștia având posibilitatea să socializeze şi să dezvolte noi contacte de business într-un mod interactiv, dinamic şi încărcat de adrenalină.
JCI Buzău își propune ca, în funcție de feedback-urile primite, să continue organizarea unor astfel de evenimente inedite, oferind tinerilor oameni de afaceri şi profesionişti din Buzău noi oportunităţi de dezvoltare personală şi promovare a mediului de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.