incendiu cisterna Buzau-6

Un buzoian de 53 de ani, proprietarul unui atelier de sudură, a murit iar alte trei persoane au fost grav rănite în urma unei explozii urmată de un incendiu ce a avut loc la un atelier de sudură din Simileasca.
Explozia s-a produs în momentul în care proprietarul atelierului încerca să sudeze rezervorul unui TIR, rezervor în care erau acumulați vapori de combustibil.
Imediat după explozie s-a produs un incendiu în urma căruia proprietarul atelierul a murit iar șoferul tirului, fiul acestuia de 16 ani și o altă persoană au suferit arsuri grave. Cei trei răniți au fost transportați de urgență la spital, cel mai puțin afectat fiind minorul de 16 ani. Ceilalți doi răniți de 41 și 43 de ani au fost transportați cu elicopterele la un spital din Capitală, având arsuri pe 80-90 la sută din suprafața corpului, prognosticul în cazul celor doi fiind rezervat.
Cel care și-a pierdut viața în explozia din Simileasca se numea Mihai Lăcătușu, avea 53 de ani și era cunoscut ca unul dintre cei mai bine pregătiți sudori din Buzău.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.