imagine de arhivă

O explozie urmată de un incendiu s-a produs marţi la biblioteca din localitatea buzoiană Amaru, bibliotecara suferind arsuri minore pe faţă în urma deflagraţiei, transmite corespondentul Mediafax.
Din primele informaţii furnizate de comisarul Florina Crucianu de la Poliţia buzoiană, bibliotecara de 36 de ani a venit marţi dimineaţă la serviciu, şi-a făcut o cafea, a aprins conductorul cu care era încălzit imobilul, după care a plecat pentru circa 30 de minute la un magazin din localitate.
Când a revenit femeia a vrut să aprindă lumina, moment în care s-a produs explozia urmată de un incendiul. Potrivit colonelului Dan Manciulea de la ISU Buzău, focul a fost stins de cei de la faţa locului, ulterior intervenind şi pompierii de la Mizil. Bibliotecara a suferit arsuri minore pe faţă, anhetatorii reuşind să stea de vorbă cu ea, după incident.
Conform lui Manciulea, pagubele sunt în curs de evaluare, fiind vorba de cărţi din bibliotecă, mobilier şi acoperişul bibliotecii.
La ora transmiterii acestei ştiri, la Amaru, acolo unde s-a produs explozia urmată de incendiu, se află o echipă mixtă formată din pompieri şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs deflagraţia.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.