imagine de arhivă

O fabrică de brânzeturi din comuna buzoiană C.A. Rosetti a fost distrusă de un incendiu care ar fi izbucnit de la un fulger, pagubele fiind estimate la 100.000 de euro.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea incendiului izbucnit, cel mai probabil, de la un fulger.
Intervenţia pompierilor a durat aproape trei ore, flăsările distrugând mare parte din fabrica de brânzeturi, unde lucrau 20 de persoane.
Misiunea de stingere a focului a fost extrem de dificilă din cauza vântului puternic, dar şi pentru că singura sursă de apă pentru alimentarea autospecialelor era la şapte kilometri distanţă.
imagine din fabrica de la C.A.Rosetti
În plus, în clădirea cuprinsă de foc erau depozitate mai multe materiale inflamabile.
Patronii fabricii au spus că aveau asigurare doar pentru clădire şi pentru o parte din utilaje, nu şi pentru marfa depozitată.
Potrivit administratorilor fabricii, pagubele, respectiv marfa care era pregătită să ajungă la magazine, se ridică la peste 100.000 de euro.
Fabrica de brânzeturi era singura investiţie din localitatea C.A. Rosetti, unde localnicii puteau să vândă laptele strâns de la animalele din gospodprie, dar de unde îşi şi luau produse pe datorie.

Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.